Gold Member Since 2011
Audited Supplier
Shouguang City Jinzheng Ballonet Co., Ltd.

Airbag for Ship, Marine Rubber Airbag, Ship Launching Airbags manufacturer / supplier in China, offering Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel, Net Type Yokohama Pneumatic Fender for Sale, China Made Marine Rubber Airbag for Ship Launching and Loading and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Airbag Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel

Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel

FOB Price: Get Latest Price
Min. Order: 1 Piece
Production Capacity: 10per Month
Transport Package: Bags
Payment Terms: L/C, T/T

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: JZ4-JZ10
  • Customized: Customized
  • Material: Natural Rubber
  • Factory: Since 2003
  • Size: Jz3-Jz10
  • Specification: mang kinds of size
  • HS Code: 40169500
  • Application: Salvaging, Ship Launching And Ashoring, Cargo Carrying
  • Condition: New
  • Certification: CCS BV
  • Color: Block
  • Trademark: jinzheng
  • Origin: Weifang
Product Description
1."Can I use marine airbag for both ship launching and docking ?"
Answer:  Yes, marine airbags are widely used for ship launching/ docking/ lifting/ moving and salvage etc.now.
2. "What's the advantage of marine airbag compared to slipway ?"
Answer: 1)marine airbag is much cheaper than slipway,but also reusable, it can save money and labor
2)marine airbag is moveable , it can save time and more flexible 
3)marine airbag is much soft than slipway,there's no harm to the bottom of the ship.
3. "I have ships but don't know how to choose the size of marine airbag ,can you help me."
Answer:  Don't worry .We have more than 20 years' experience. Please tell me information of your ship, we can suggest suitable size for you.
4."I want to try your marine airbag, but I never use it and don't know how to use ,can you help me?"
Answer: Don't worry. We will send instruction book together with marine airbag. We also have video . And we can go to your place to teach you on site.
5."I have a small ship, it just need few marine airbag, what's your MOQ?"
  "Some of my marine airbags are damaged and I want to replace them, what's your MOQ?"
Answer: Our MOQ is 1PC.
6."How about the lifespan of your marine airbag?"
Answer: Designed lifespan of our marine airbags is 8 to 10 years
7."What's your warranty period ?"
Answer: Our warranty period is 2 years. we will responsible for the repairment or replace the new ones for you if it proved to be our quality problem.
8."What kind of certificate can you provide ?"
Answer: CCS, SGS etc. certificate is available.

Applications 
Marine platform launching,ship upgrading or docking(up to land), jack-up heavy, ship segments combination, salvage, sunken vessel raising and other engineering works.
 
 
Merits of Marine airbag:
 
A.Saving the investment of shipyard construction
 
The construction of launching facilities, like traditional slideway and its underwater engineering, are very 
expensive.If using airbag launch, only a simple launching slip way shall be built without complex underwater
engineering. 
 
B.Simple operation,saving labor and work hours
 
Airbag launch avoids lots of trouble, such as the complex process of cleaning away the mucky soil on the 
surface of the slideway, covering or smearing with lubricating grease, setting slide plates and fixing the hull.Usually the preparation for airbag launch maybe finished 
within one or two days and the operation is simple. 
 
C.Environmental friendly
 
In traditional slideway launch, some distance slideway extends into underwater, which affects the flood 
embankment and navigation environment. Furthermore, lubricating grease mass causes water contamination.
Airbag launch shortens the length of ramp way length under water. There is no emission into water.
 
Featrues:
High quality rubber and high tensile synthetic fiber are used
No-mould vulcanization and surround pasting formation process
Through the experimental verification according with standards of ISO17682:2013
 
Air bags' three main characteristics are needed for ordering ship launching air bags.
 
1. Air bag diameter, D
 
Air bag diameter, D, is the air bag cylinder body's outside diameter, when the air bag is air-charged and free of compression.
 
Our company supplies five diameters for customer's selection: 1.0m, 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2.0m,2.5m
We would like to offer special size air bags as request.
 
2. Available length, L
 
Available length is a air bag cylinder length when the air bag is charged. The available length 
is directly relevant to the operation requirements, so L is a main order data. The maximum 
available length of our air bag is 24m. The minimum available length should be three times of 
the air bag diameter. The maximum length between the air bag two ends, Loa, is a reference data. 
 
3. Rated working pressure, P
 
The required maximum working pressure should be provided by customer.The rated working pressure, P, 
specified in our specification, is the air bag's largest safe working pressure. The maximum pneumatic
 pressure should not exceed no matter the air bag is compressed or in free condition.
 
Packing mode:
1. Nude packing
2. Packed in weaving bags
3. Packed in wooden cases
4. Packed in 20GP 40 GP 40 HQ or open top containers
5. As clients requirement

Our factory

Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel

Our products

Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel

Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel


Accessory of our airbag
Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel
Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel
Rubber Ship Launching Marine Airbag, Marine balloon for Vessel
Send your message to this supplier
Avatar
Miss Cindy
*From:
To: Miss Cindy
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category