Gold Member Since 2011
Audited Supplier
Shouguang City Jinzheng Ballonet Co., Ltd.

Marine Rubber Airbag, Airbag, Ship Airbag manufacturer / supplier in China, offering CCS/ISO9001 Certificate Anti Explosion Ship Launching Airbag, China Made Marine Rubber Airbag for Ship Launching and Loading, Yokohama Marine Floating Pneumatic Rubber Fender for Ship Protection and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Airbag CCS/ISO9001 Certificate Anti Explosion Ship Launching Airbag

CCS/ISO9001 Certificate Anti Explosion Ship Launching Airbag

FOB Price: Get Latest Price
Min. Order: 1 Piece
Production Capacity: 10per Month
Transport Package: Bags
Payment Terms: T/T

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: JZ-8
  • Customized: Customized
  • Material: Natural Rubber
  • Factory: Since 2003
  • Diameter: From 0.8-2.5m
  • Trademark: jinzheng
  • Origin: Weifang
  • Application: Salvaging, Ship Launching And Ashoring, Cargo Carrying
  • Condition: New
  • Certificate: CCS BV CE
  • Color: Black
  • Length: From 5m-18m
  • Specification: mang kinds of size
  • HS Code: 40169500
Product Description
SHOUGUANG CITY JINZHENG BALLONET CO.,LTD.
Marine airbag also known as rubber airbag, ship air bags, ship launching airbag, ship salvage airbag, boat salvage airbags, inflatable airbag, ship lifting bag, air balloon, made by rubber & multi layer of rubber-dipped tyre fabric. Airbags are widely used in launching and landing ship/ boat/vessel, lifting and moving heavy goods, salvaging stranded boats. Marine airbags are very popular with shipyard, ship owner, and marine supplies company now.

1."Can I use ship launching airbag for both ship launching and docking ?"
Answer:  Yes, ship launching airbags are widely used for ship launching/ docking/ lifting/ moving and salvage etc.now.
2. "What's the advantage of ship launching airbag compared to slipway ?"
Answer: 1)ship launching airbag is much cheaper than slipway,but also reusable, it can save money and labor
2)ship launching airbag is moveable , it can save time and more flexible 
3)ship launching airbag is much soft than slipway,there's no harm to the bottom of the ship.
3. "I have ships but don't know how to choose the size of ship launching airbag ,can you help me."
Answer:  Don't worry .We have more than 20 years' experience. Pls tell me information of your ship, we can suggest suitable size for you.
4."I want to try your ship launching airbag, but I never use it and don't know how to use ,can you help me?"
Answer: Don't worry. We will send instruction book together with ship launching airbag. We also have video . And we can go to your place to teach you on site.
5."I have a small ship, it just need few ship launching airbag, what's your MOQ?"
  "Some of my ship launching airbags are damaged and I want to replace them, what's your MOQ?"
Answer: Our MOQ is 1PC.
6."How about the lifespan of your ship launching airbag?"
Answer: Designed lifespan of our ship launching airbags is 8 to 10 years
7."What's your warranty period ?"
Answer: Our warranty period is 2 years. we will responsible for the repairment or replace the new ones for you if it proved to be our quality problem.
8."What kind of certificate can you provide ?"
Answer: CCS, SGS etc. certificate is available.
CCS/ISO9001 Certificate Anti Explosion Ship Launching Airbag
CCS/ISO9001 Certificate Anti Explosion Ship Launching Airbag
CCS/ISO9001 Certificate Anti Explosion Ship Launching Airbag

Send your message to this supplier
Avatar
Miss Cindy
*From:
To: Miss Cindy
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category